• mesinslot posted an update 2 months, 2 weeks ago

  Orang tidak akan mempunyai akses mudah ke internet tertentu suatu ketika dahulu. Sebilangan besar laman web internet yang ada mengalami sedikit atau tidak ada grafik dan bahkan banyak teks dalam tempoh kenalan dial-up dan lebar jalur rendah. Pada masa kini, ia adalah perkara yang sama sekali berbeza. Kerana kenalan dan teknologi berkelajuan tinggi, pereka web mula menambahkan lebih banyak grafik dan foto ke laman web mereka. Walaupun begitu dapat menjadikan laman web ini kelihatan menarik, kebanyakan kejadiannya, sebagai hasil dari setiap gambar dan gambar, laman web cenderung lambat.

  Terima kasih atas penukaran mudah alih dan juga web, orang tidak lagi bersabar menunggu laman web dimuat. Mereka mengharapkan laman web tertentu dimuat dalam sekejap. Beberapa enjin carian juga menonjolkan kelajuan laman web ini. Melihat hasil yang melibatkan semua ini, masa pengisian laman web menjadi sangat penting.

  Makna yang berkaitan dengan Momen Pemuatan Halaman

  Masa yang diperoleh agar halaman dapat dimuat sepenuhnya dalam penyemak imbas setelah permintaan dibuat biasanya disebut waktu. Ia biasanya menyediakan masa yang diperlukan untuk memuatkan semua skrip, gambar, dan sebagainya. Ia tidak benar-benar melabelkan tempoh yang diambil oleh unsur-unsur pertama biasanya halaman menjadi kelihatan. Halaman web tidak akan selalu dianggap benar-benar dimuat jika visual, JavaScript, dan banyak lagi yang lain tidak dikemas.

  Kepentingan Tempoh Pemuatan Halaman

  Terdapat pelbagai sebab mengapa laman web dianggap penting untuk kecekapan laman web:

  � Orang yang mengunjungi laman web anda biasanya tidak mempunyai kesabaran untuk laman web ini dilancarkan lebih lama daripada beberapa saat. Mereka akan meninggalkan laman web ini sekiranya memerlukan masa yang terlalu lama untuk tersebar.

  � Orang yang pergi ke laman web menggunakan telefon bimbit akan mempunyai kesabaran yang lebih rendah. Sekiranya anda ingin mengekalkan bahagian orang anda yang menggunakan peranti mudah alih untuk melayari laman web ini, maka satu laman web harus dimuat secepat mungkin.

  � Anda tidak akan mendapat peluang kedua untuk mewujudkan perasaan pertama di kalangan orang yang mengunjungi laman web anda.

  � Sebilangan besar motor carian mengetahui bahawa pelanggan menyukai laman web yang akan dimuat dengan cepat. Oleh itu, jika laman web anda menjadi lambat, ia tidak akan berjaya dalam kedudukan mesin penyelidikan.

  Memahami Waktu Berat Halaman yang Baik

  Tidak ada jawapan khusus untuk apa halaman biasanya. Kali ini mungkin berbeza bergantung pada beberapa faktor seperti siapa yang melayari laman web ini, kata kunci apa yang digunakan untuk mencari berkenaan dengan laman web tersebut, yang pada gilirannya dilayari laman web sebelum mengunjungi blog anda, dsb. Jika halaman memerlukan lebih dari 3 saat untuk memuat secara purata, ia mungkin dianggap lambat. Lebih baik jika laman web anda dimuat secepat mungkin. Tidak ada yang seperti ini jika laman web dapat memuat lebih cepat daripada yang berkaitan dengan pesaing anda.

  Personal Loan Malaysia

  Faktor yang mempengaruhi masa muat halaman

  Beberapa faktor yang mempengaruhi masa yang digunakan oleh halaman untuk memuat adalah:

  Pelayan tertentu di mana laman web ini diterbitkan, lebar jalur rangkaian dan momen yang digunakan oleh perkakasan sebagai penyelesaian permintaan mungkin memberi kesan.

  Kod halaman anda juga mungkin memberi kesan yang baik pada halaman laman web tertentu.

  Kaedah Meningkatkan Masa Beban Tapak

  Terdapat pelbagai alat dan pemalam seperti Y! Firefox Laju dan Halaman yang akan membantu anda menentukan halaman yang melibatkan laman web. Ini akan membantu anda memahami jika laman web ini lambat ditambah dengan perkara yang boleh anda lakukan dengan mudah. Di bawah ini terdapat pelbagai cara di mana masa muat laman web dapat dikurangkan:

  press Kompres halaman untuk memperbaiki halaman web

  sheets helaian gaya “@import”. Jangan pindahkan semuanya

  � Gunakan bahagian atas untuk membuat peraturan gaya dan intrik

  uce Kurangkan ruang kosong untuk meningkatkan lagi tempoh memuat halaman laman web

  � Mengurangkan pelbagai permintaan HTTP

  � Dayakan cache penyemak imbas. Spesifik ini juga akan membantu meningkatkan masa yang digunakan oleh laman web ini untuk memuat

  � Gunakan sepenuhnya CSS Sprites

  � Gunakan rangkaian penghantaran kandungan jika anda mempunyai laman web yang sangat besar. Ini akan dapat mengurangkan masa berat halaman

  Dalam kesedaran

  Salah satu cara untuk memastikan laman web anda semestinya dioptimumkan untuk laman web sebaik mungkin adalah dengan mencari laman web anda yang dibuat dan dikembangkan hanya oleh syarikat reka bentuk dan gaya laman web yang berpengalaman yang di samping memahami SEO selain pemasaran dalam talian